Доматен „Наполеон“
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2024 Въпреки ,е морковите станаха меки ,беше вкусно и всичко се изяде .
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.02.2019 Здравейте! Това обикновено се случва, ако парчетата моркови не са нарязани на еднакви парчета (някои са
по-дебели от другите) и/или, ако фурната не пече равномерно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2019 Направих всичко по дадения начин. Сосът стана превъзходен, но някои от морковите ми останаха меки. Възможно ли е да съм прекалила със зехтина или бъркам някъде другаде?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...