Печен нахут

Перфектното мезе към бира или вино
Източник: Бон Апети
Дата: 23.03.2016

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 консерви нахут (по 400 г)
30 мл олио от гроздови семки
1 с. л. къри на прах
1 ч. л. кимион
1/4 щипка кайенски пипер
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Печен нахут
Нахутът се отцежда.
2
Печен нахут 2
Подправя се с кърито, кимиона, кайенския пипер, сол и черен пипер на вкус.
3
Печен нахут 3
Полива се с олиото и се разбърква добре. Пече се около 30 минути в загрята на 190 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Радина се регистрира в сайта.
SVasileva коментира рецептата Обикновен черешов сладкиш
SVasileva се регистрира в сайта.
Svetla_Ch коментира рецептата Добруджанки
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: