Печени картофи с копър и чесън

Идеалната гарнитура
Източник: Бон Апети
Дата: 25.07.2019

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 картофа (стари, средно големи)
1/2 ч. л. чесън на прах
1 с. л. царевично нишесте
1 с. л. сух копър
2 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Печени картофи с копър и чесън
Картофите се измиват, нарязват се на лодки и се разбъркват с нишестето, смесено с копъра, чесъна, зехтина, солта и черния пипер.

2
Печени картофи с копър и чесън 2
Пекат се 40 минути в загрята на 200 градуса фурна, в покрита с хартия за печене тава.



Съвет: Ако искате картофите да станат още по-хрупкави, ги бланширайте за 10 минути във вряща подсолена вода и след това ги запечете.


Подобни рецепти:
Коментари (28)
28.
Изпрати
лично съобщение

11.03.2021
Картофите са страхотни (като в ресторант)!
27.
Изпрати
лично съобщение

27.07.2019
Много вкусни картофи!
26.
Изпрати
лично съобщение

09.07.2018
Промених рецептата, като добавих свинско месо с марината и бира, станаха много вкусни, следващия път ще пробвам оригиналната рецепта.
25.
Изпрати
лично съобщение

26.06.2018
Много е вкусно.
24.
Изпрати
лично съобщение

06.06.2017
Вкусно стана.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



149 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Черешово клафути
Росица Чолакова се регистрира в сайта.
Дзопино коментира рецептата Бьоф Строганов
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: