Картофени кожи с бекон и сирене
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2021 Здравейте, Лилия! Брюкселското зеле, което сме ползвали, е замразено. Изчакахме го да се отпусне, почистихме външните листа и т.н. Рецептата става и с прясно брюкселско зеле, разбира се. Поздрави от нас!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2021 В необходимите продукти казвате, че трябва замразено зеле, а описвате как се приготвя пресно брюкслеско зеле.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2019 Вместо оцет - ползвах лимонов сок и с него поръсих след изпичането. Лимонова кора сложих 1 саше на доктора. Масло не разтопявах - разхвърлях отгоре дребни парченца преди печенето. Тази рецепта е успешна и първата й публикация тук беше на 11.02.2013
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2019 Единодушно - печените зелки са далеч след задушените на пара в нашето меню!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2017 Става и с пресни зелчици :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...