Свинско с картофи, ябълка и лук
Нашите кулинари







| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2018 Получи се добре и за моя изненада много крехко, направо костите се отделяха. Но загоря отгоре дори при печене 1час и 30мин. Следващия път ще пробвам 1час и 10-15мин.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...