Мариновани тиквички
Нашите кулинари
        
        








| 6. | Изпрати лично съобщение | 05.02.2014 ♥ | 
| 5. | Изпрати лично съобщение | 24.12.2013 супер вкусно | 
| 4. | Изпрати лично съобщение | 12.11.2013 Уникално песто! Аз не сложих бадеми,защото не обичам ядки.Вместо пармезан,добавих „Грана Падано“.Вкусът е невероятен!Благодаря за тази рецепта! | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 24.09.2013 Направих рецептата , но вместо босилек - сложих малко копър и малко магданоз . В къщи - предпочитаме тези зелении ! | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 31.01.2014 Броколито може да се свари на пара. Ако се вари във вода - сложете и 1 щипка захар за запазване на цвета.
Вместо скъпите филирани бадеми може да се сложат млени орехови ядки или млян суров слънчоглед. Пак става много вкусно. И още - ако няма пресен босилек - 2 с.л. сух босилек + 1 връзка наситнен магданоз за цвят. Става много вкусно дори и за тези, които не обичат броколи. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...