Азиатски кюфтенца с ананас
Лора и Стоян
![]() |
500 г пилешки гьрди 2 с. л. соев сос 2 ч. л. оцет (ябьлков) 2 ч. л. захар 4 с. л. олио 1 резен джинджифл (1/2 ч. л. сух) 1 стрък чесьн 3 стръка зелен лук 3 с. л. оризово вино (шери) 2 с. л. нишесте 1 белтьк 1/2 ч. ч. вода |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...