Поширани яйца върху доматен сос с кренвирши
Лора и Стоян
1 пиле „Градус“ 2 стръка мащерка 1 дафинов лист 2 стръка магданоз (+ за сервиране) 50 мл олио 150 г орехи 5 скилидки чесън 80 г краве масло 2 с. л. брашно 3 яйца 1 лимон сол и черен пипер на вкус |
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...