Пиле с орехов сос
Лора и Стоян
1 кг пилешки крилца „Градус“ 50 мл зехтин сол и черен пипер на вкус | за соса: 250 г пасирани домати (от консерва) 90 г мед 1 с. л. кафява захар „Мусковадо“ 80 мл бял винен оцет 1 ч. л. лют пушен червен пипер 1 ч. л. сух лук 1 ч. л. сух чесън 1/2 ч. л. кимион сол и черен пипер на вкус |
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2019 Най-добрите пилешки крилца, които сме правили вкъщи. Прибавихме към соса розмарин и шот виняк (сръбско питие). Стана невероятно!
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2018 Станаха много добре
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...