Задушен боб с кисело зеле
Нашите кулинари
        
        






| 1. | Изпрати лично съобщение | 21.05.2014 Ако се махнат тиквичките ,предполагам че също ще се получи добре.А шампанското може ли да се смени с нещо друго?Много ми харесва рецептата,но не ми се купува шампанско ,защото няма какво да го правя после. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...