Кускус с пилешко и сушени кайсии
Лора и Стоян
30. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2019 Ястието стана страхотно.
Промените, които направих и моат да ви бъдат полезни - намалих ябълковия оцет на 150 мл и добавих още 80 мл вода, за да не е твърде гъст соса.
Сервирах върху сварен бял ориз.
|
29. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2018 Страхотна рецепта
|
28. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2018 Уникално чудесен вкус... както всеки път!
|
27. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2018 Много вкусно, доста повече от 30 мин ми отне
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
08.09.2017 Ето как изглеждат от вътре.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...