Задушено дивечово
Лора и Стоян
![]() |
200 г пилешки гърди 50 г ориз 50–80 г бейби морковчета (обикновен морков) 50–80 г замразен грах 60–80 г краве масло 1 с. л. къри 2 с. л. олио 1 шепа стафиди 1 шепа кашу 20–30 мл прясно мляко 50 г манго чери домати, резени краставица и лимон за украса |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...