Омлет по италиански
Лора и Стоян
![]() |
5-6 червени чушки 1-2 с. л. доматено пюре 2 с. л. брашно 1/2 ч. л. червен пипер 1 ч. л. чубрица 1 в. ч. червено вино 3-4 с. л. олио 2 кисели краставички 1 глава кромид лук 4-5 печурки 200 г карначета сол, черен и лют пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...