Телешки кюфтенца с боб

Дата: 20.10.2003
Източник: Бон Апети
Телешки кюфтенца с боб
 
Необходими продукти:
1 консерва кафяв фасул (500 мл)
3-4 стръка магданоз
1/2 глава кромид лук
500 г телешка кайма
1 с. л. сос “Уорчестър” (соев сос)
1 с. л. горчица
2 с. л. доматена салца
1 зелена чушка
1/2 глава кромид лук
1-2 щипки кимион
 

Начин на приготвяне:
1
Телешки кюфтенца с бобЛукът се реже наситно. Половината се поставя в йенски съд и се задушава в микровълновата фурна за 1-2 минути на максимална мощност.
2
Телешки кюфтенца с боб 2Другата половина от лука се смесва с каймата, ситно нарязания магданоз, кимиона и солта и се размесва добре, след което се омесват кюфтенцата.
3
Телешки кюфтенца с боб 3Кюфтенцата се подреждат в йенския съд върху задушения вече лук. Чушката се реже на фини колелца, които се слагат върху кюфтенцата и се овкусява с доматеното пюре и горчицата.
4
Телешки кюфтенца с боб 4Посолява се, изсипва се консервата фасул заедно с течността и се пече на максимална мощност в микровълнова фурна 15 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


128 ДУШИ ОНЛАЙН
София Йорданова публикува рецептата Брауни
Desislava Genova публикува рецептата Султан кебап
Desislava Genova публикува рецептата Ванилови кравайчета
Албена Тодорова публикува рецептата Мини чийз кейкове
Анна коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Торта „Павлова“
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Лятна торта „Павлова“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта