Гъбен бульон
Нашите кулинари
        
        








| 6. | Изпрати лично съобщение | 25.02.2015 Ани това за кубчетата е гениално.Колко кубчета слагаш на дадено ястие? | 
| 5. | Изпрати лично съобщение | 22.12.2014 Супер си стана, ама и пилето беше хубаво :) Предстои една \"Пилешка супа за душата\" :) .
Много съм доволна, че ще има с какво да си готвя и в последствие (ще си замразя остатъка) Даже ще ви споделя малката си хитринка за фризера. Сипвам бъльона в найлонови пликчета за лед и при нужда, късам и размразявам само колкото са ми необходими :) .
Бон Апети !!! | 
| 4. | Изпрати лично съобщение | 20.03.2014 Отлична напитка за студеното време! | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 22.02.2015 страхотно,още утре ще си направя да си имам вкъщи.Благодаря :) | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 20.02.2015 Да, това е бульонът, който ние използваме, като в някои случаи е без джинджифил. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...