Бульон от бекон

Дата: 21.03.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г бекон
1 глава лук
1 стрък праз
5 скилидки чесън
1 морков
1 червена сладка ябълка
1 стрък мащерка
1 дафинов лист
1 ½ л вода
 

Начин на приготвяне:
1
Бульон от беконБеконът се реже на кубчета и се запържва в собствената си мазнина.
2
Бульон от бекон 2Добавят се наситнените лук, праз, чесън и морков и се пържат, докато омекнат.
3
Бульон от бекон 3Прибавя се обелената и нарязана на 4 парчета ябълка. Налива се водата и се ароматизира с мащерката и дафиновия лист.
4
Бульон от бекон 4Готви се на тих огън за 45 минути, след което се прецежда.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


143 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта