Тортелини с прошуто и салвия

Източник: Бон Апети
Дата: 16.02.2010
Тортелини с прошуто и салвия
 
Необходими продукти:
200 г прошуто
400 г тортелини
100 г краве масло
4 с. л. настърган „Пармезан”
6–7 стръка салвия
70 мл бяло вино


Начин на приготвяне:
1
Тортелините се сваряват според указанията на опаковката.
2
В тиган на умерен огън се разтопява маслото, запържва се нарязаното на кубчета прошуто и се сипва бялото вино.
3
Към соса се добавят сварените тортелини и при сервирането се ръсят с пармезана и се украсяват с листенца салвия.
 
 
Съвет:
Ястието може да се приготви и с друга паста.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


184 ДУШИ ОНЛАЙН
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
Офи коментира рецептата Бухти „Сърце“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: