Домашен чипс от хляб

Източник: Бон Апети
Дата: 15.02.2010
Домашен чипс от хляб
 
Необходими продукти:
1/4 франзела
2 с. л. зехтин
1/2 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. чесън на прах


Начин на приготвяне:
1
Домашен чипс от хляб
Франзелата се реже на тънки филийки, заливат се със зехтина и се пекат на 190 градуса до златисто.
2
Домашен чипс от хляб 2
Ръсят се с подправките и се оставя да изстинат.


Съвет:
Добра добавка е към супи, салати и предястия (хапки).
Чипсът може да се направи с различни подправки – босилек, риган, чубрица и др.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


141 ДУШИ ОНЛАЙН
vitorio78 се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Венециански бисквити
Даниела Стоянова се регистрира в сайта.
Ирина се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: