Тофу с гъби, грах, морков и тъмни спагети

Дата: 11.03.2010
Източник: Бон Апети
Тофу с гъби, грах, морков и тъмни спагети
 
Необходими продукти:
150 г тъмни спагети
1/2 ч. л. морска сол
1/2 ч. л. чимен
1/2 ч. л. кардамон
10 г джинджифил
20 г грах
30 г гъби
80 мл зехтин
10 г морков
80 г тофу
1/2 ч. л. черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Спагетите се сваряват в съд с кипнала подсолена вода.
2
Тофуто и морковът се режат на кубчета.
3
В зехтина се запържват подправките, добавят се гъбите и след това – сварените спагети.
4
Тофуто предварително се запържва от всички страни и се слага в тигана със спагетите заедно с граха и моркова.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


203 ДУШИ ОНЛАЙН
Zornica Atanasova коментира рецептата Рибена яхния
Кристин Манолова се регистрира в сайта.
Даниела Дечева коментира рецептата Трицветна торта
Лусияна се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Тарт „Рататуй“
zmugly коментира рецептата Стек от риба тон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта