Телешки бульон от печени кости
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2015 Ани това за кубчетата е гениално.Колко кубчета слагаш на дадено ястие?
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2014 Супер си стана, ама и пилето беше хубаво :) Предстои една \"Пилешка супа за душата\" :) .
Много съм доволна, че ще има с какво да си готвя и в последствие (ще си замразя остатъка) Даже ще ви споделя малката си хитринка за фризера. Сипвам бъльона в найлонови пликчета за лед и при нужда, късам и размразявам само колкото са ми необходими :) .
Бон Апети !!!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2014 Отлична напитка за студеното време!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2015 страхотно,още утре ще си направя да си имам вкъщи.Благодаря :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2015 Да, това е бульонът, който ние използваме, като в някои случаи е без джинджифил.
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...