Телешки бульон от печени кости
Нашите кулинари





| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2015 Ани това за кубчетата е гениално.Колко кубчета слагаш на дадено ястие?
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2014 Супер си стана, ама и пилето беше хубаво :) Предстои една \"Пилешка супа за душата\" :) .
Много съм доволна, че ще има с какво да си готвя и в последствие (ще си замразя остатъка) Даже ще ви споделя малката си хитринка за фризера. Сипвам бъльона в найлонови пликчета за лед и при нужда, късам и размразявам само колкото са ми необходими :) .
Бон Апети !!!
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2014 Отлична напитка за студеното време!
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2015 страхотно,още утре ще си направя да си имам вкъщи.Благодаря :)
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2015 Да, това е бульонът, който ние използваме, като в някои случаи е без джинджифил.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...