Пилешки дробчета „Пири пири“

Дата: 01.12.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г пилешки дробчета (почистени)
30 г краве масло
20 г корен джинджифил
100 мл сос „Пири пири“
1 скилидка чесън
2 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
селски хляб и пресен магданоз за сервиране
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Пилешки дробчета „Пири пири“Чесънът и джинджифилът се обелват и се наситняват.
2
Пилешки дробчета „Пири пири“ 2Пилешките дробчета се разполовяват и се запържват, до златисто, в зехтина и маслото.
3
Пилешки дробчета „Пири пири“ 3Добавят се чесънът и джинджифилът, и се разбърква.
4
Пилешки дробчета „Пири пири“ 4Наливат се лютият сос „Пири пири“ и малко вода.
5
Пилешки дробчета „Пири пири“ 5Ястието се овкусява със сол и черен пипер, разбърква се и се готви още 1–2 минути.
6
Пилешки дробчета „Пири пири“ 6Поднася се с нарязан наситно магданоз и парчета хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


107 ДУШИ ОНЛАЙН
Gabriela Komitova публикува рецептата Тирамису
Galina Valentinova публикува рецептата Веган торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта