Пилешки дробчета с лук на фурна

Лесни и вкусни
Източник: Ники
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 01.11.2022
Пилешки дробчета с лук на фурна
Пилешки дробчета с лук на фурна
Пилешки дробчета с лук на фурна
 
Необходими продукти:
500 г пилешки дробчета
3 глави лук
1 дафинов лист
черен пипер (млян и зърна) на вкус
кимион (млян и зърна) на вкус
соев сос на вкус
зехтин за поливане
подправка за пиле
сол на вкус
пресен магданоз за сервиране


Начин на приготвяне:
1
Дробчетата се почистват, измиват и отцеждат. Лукът се нарязва на полумесеци и се слага на дъното на малка тава. Върху него се разпределят овкусените с всички подправки пилешки дробчета. Поръсват се леко със зехтин и се покриват с алуминиево фолио.
2
Пекат се в предварително загрята на 180 градуса фурна около 45-50 минути. Фолиото се отстранва и се запичат до зачервяване. Поръсиват се със ситно нарязан магданоз
и се сервират топли.

Съвет:
Добре е да се хапват топли!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


156 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: