Лазаня
Лора и Стоян
500 г брашно 1/2 ч. л. кимион 1 ч. л. риган 1 дафинов лист 10 зърна черен пипер 1/2 морков 1 червена чушка 2 глави лук 2 скилидки чесън 30-40 г маргарин 150 г картофа 300 г пилешки гърди 200-250 мл вода 1/2 ч. л. захар 1 ч. л. куркума 60-80 г маргарин лют пипер и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...