Гювечета с луканка, овче сирене и чушки
Лора и Стоян
35. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2023 Страпотна рецепта, не е сложна, а е супер. Само босилек нямах. Ще повторя задължително!
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2022 Чудесен вкус. Приготвяйте ястието смело, няма да съжалявате.
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2021 Хубаво стана, но може би някоя и друга подправка още щеше да дообогати соса.
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2020 Чудесен вкус !
|
31. |
Изпрати
лично съобщение |
17.06.2020 Чудесна рецепта! Вместо зехтин при запържване и задушаване използвам кокосово масло. Придава много фин аромат и вкус. Прясното мляко замених със соево и прибавих червен лук. В комбинация с червено органично вино Мавруд ястието се превърна в истинска наслада!
Пробвайте и със свинско месо. :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...