Гювечета с луканка, овче сирене и чушки
Лора и Стоян
33. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2021 Хубаво стана, но може би някоя и друга подправка още щеше да дообогати соса.
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 03.08.2020 Чудесен вкус !
|
31. |
Изпрати
лично съобщение |
17.06.2020 Чудесна рецепта! Вместо зехтин при запържване и задушаване използвам кокосово масло. Придава много фин аромат и вкус. Прясното мляко замених със соево и прибавих червен лук. В комбинация с червено органично вино Мавруд ястието се превърна в истинска наслада!
Пробвайте и със свинско месо. :)
|
30. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2020 Мнооого вкусен сос! Пилешкото накиснах в прясно мляко и подправки за 2-3 часа и стана уникално крехко. Преди сервиране добавих лимонова кора и настъргах малко пармезан. Следващия път ще пробвам да добавя към паста.
|
29. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 26.03.2020 Много вкусно ! Благодаря
|
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...
Нашите приятели от @TAT Bulgaria са ни подготвили #ТАТскивкусна игра, в която можете да спечелите...
Съществува мнение, че английската кухня е трудно смилаема и скучна, тъй като в нея се...