Печен фасул с праз
Лора и Стоян
600 г пилешко филе 150 г пълномаслена извара 2 с. л. заквасена сметана 1 скилидка чесън 1 с. л. горчица 150 г бекон на ленти сол на вкус | за гарнитурата: 600 г пресен зелен боб 1 глава червен лук 1 връзка копър 4 с. л. винен оцет 6 с. л. зехтин сол на вкус |
23. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2021 Чудесно и много лесно за приготвяне ястие.
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2021 Много вкусно!
| ![]() |
21. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2020 Много вкусно и бързо
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
09.08.2018 Здравейте! Имам въпрос към тази рецепта: възможно ли е да бъде изпълнена със суров бекон? Благодаря Ви предварително! :)
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2016 Уникално!
| ![]() |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...