Пилешки крилца със сусам

Гост: Пепа Николова
Източник: Бон Апети
Дата: 09.02.2002
Пилешки крилца със сусам
 
Необходими продукти:
500 г крилца
2 с. л. сусамено семе за поръсване
4 с. л. соев сос
1 ч. л. горчица
2 с. л. лимонов сок
1/2 ч. л. чесън на прах
1 с. л. мед



Начин на приготвяне:
1
Пилешки крилца със сусам
Съставките за маринатата се разбиват с тел.
2
Пилешки крилца със сусам 2
Крилцата се почистват, поставят се в широк съд и се заливат с маринатата. Престояват поне 1 час (най-добре е да се мариноват за 24 часа).
3
Пилешки крилца със сусам 3
Маринованите крилца се изпичат на скара. (При липса на скара се пекат в загрята фурна при температура 200 градуса по 10 минути от всяка страна.)
4
Пилешки крилца със сусам 4
Накрая се поръсват със сусам и се сервират.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


172 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: