Тофу на тиган с аспержи, зелен фасул и печени чери домати
Лора и Стоян
300 г пилешки пържоли от бут 300 г пилешко филе 125 г сирене „Моцарела“ 2 филии бял хляб 1 яйце 1 скилидка чесън 1/2 глава лук 1 ч. л. риган сол и черен пипер на вкус | за доматения сос: 400 г пасирани домати от консерва 2 скилидки чесън 2 с. л. зехтин сол и черен пипер на вкус | за поръсване: 50 г сирене „Грана падано“ |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.04.2020 Вусно и лесно, благодаря за рецептата!
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.02.2020 Станаха много вкусни. А са и лесни за приготвяне.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2017 Браво, страхотна рецепта!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.06.2016 Много вкусни и лесни за приготвяне кюфтенца!
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...