Пъдпъдъци с бекон

С картофена гарнитура
Източник: eli_todorova
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 13.09.2017
Пъдпъдъци с бекон
 
Необходими продукти:
3 пъдпъдъка
200 г бекон слайс
1 ч. ч. бяло вино
4-5 скилидки чесън
3 с. л. краве масло
сол, черен пипер и мащерка на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пъдпъдъците се почистват и кожата се отстранява.
Измиват се и се овкусяват със сол и черен пипер.
Всеки пъдпъдък се увива с по 2-3 ленти бекон.

2
Добавят се маслото, чесънът и мащерка. Накрая се налива бялото вино.
3
Съдът се покрива с алуминиево фолио и се пече за 1 час на 180 градуса. Когато ястието е почти готово, фолиото се маха и се пече, докато се получи приятен загар.


Съвет:
Като гарнитура може да се поднесат печени картофи и моркови с масло, сол и черен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


181 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: