Пилешко иглу

Дата: 11.10.2012
ТИТЛА: Чирак
Пилешко иглу
 
Необходими продукти:
300-400 г пилешко бонфиле
250 г царевица консерва
4 бр. чедър
2-3 бр. кисeли краставички
100 г кашкавал
галета
морков за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешко иглу
Пилешкото филе се начуква много натънко,като се внимава да не се скъса. Формички (алуминиеви) за крем карамел се намасляват и се покриват с галетата.Месото се овкусява с черен пипер и сол. Слагаме месото във формите като трябва да излиза от тях достатъчно за да може да се захлупи плънката,която ще сложим вътре.


2
Пилешко иглу
Пълним с чедъра,царевицата,нарязаните наситно кисели краставички и кашкавал.След като сме напълнили всички форми "затваряме" с месото и обръщаме в намаслена тавичка.Печем заедно с формите на 180 градуса около 20-30 минути. Гарнираме с малко настърган морков.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

12.02.2014
Според мен много ще е по-вкусно и с една печена червена чушка:)
1.
Изпрати
лично съобщение

12.02.2014
Изключително лесно и вкусно. Идеално за бързо готвене при неочаквани гости! Страхотна рецепта!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта