Телешко по провансалски
Лора и Стоян
2 големи пилешки бутчета 400 г прясно зеле 2 големи моркова 1 глава лук 2 скилидки чесън 500 г талиатели (пресни) 200 г заквасена сметана 1 ч. ч. пилешки бульон 30 мл зехтин 1 ч. л. кимион сол и черен пипер на вкус 1/2 връзка магданоз за поръсване |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много е вкусно,въпреки че не го направих с пресни талятели!Препоръчвам
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Дани, беше изпаднала последната стъпка от рецептата, но вече е коригирана. Извинявай за неудобството! Фарида, прясна паста вече се продава във всички супер и хипермаркети. Търси на щанда с яйца, сирена и т. н. (Била, Фантастико)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 много е хубажа рецептата ,но бихте ми казали каде се намира магазина,или от каде да си купъа пресни талантели??? Благодаръа преджарително!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 А къде останаха талятелите ? Сигурно се сваряват и прибавят накрая?
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...