Владишка питка
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2015 Сготвих! Изключително вкусно и лесно, всичко е много добре балансирано. Забравих да я оставя да втаса, почине или както се казва, но се получи също хубаво. 6+
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2015 Направих питката за празника. След добавянето на сиренето (тип Дунавия)се наложи да добавя още 150гр. брашно. Пекох я около 45мин на 180С. Не обичам содени питки, но тази е вкусна и ми допадна хрупкавата коричка.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2015 истинска обредна питка точно като за обичай и хрупкава подложка
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2015 Много вкуска и лесна за приготвяне. Смесих бяло и ръжено брашно и добавих чубрица -прекрасно..
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2015 Много ми хареса, че всичко се намира вече в хладилника/кухнята. Лесно се замесва и оформя. Сега чакам резултата
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...