Свински кебап
Нашите кулинари
        
        






| 3. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                22.02.2017 Мариелче, благодаря за бързия отговор.)
Доста често в сайта  наблюдавам количества, като за едно ястие от петстепенно френско меню, а ние, българите обикновено хапваме едно блюдо плюс салата, така че не се засягайте от забележката.))) 
                 | 
| 2. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                22.02.2017 Запържва се до златисто както съм писала ... аз пържа в тиган, за вас не знам ;) а количеството месо, ако искате си го увеличете щом не е достатъчно за стек+гарнитура 
                 | 
| 1. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                22.02.2017 Мариела, моля Ви, когато публикувате рецепта да бъдете повечко обстоятелствена.)))
Сега ще ми се наложи да гадая, дали 300 г стек ще бъде достатъчен за две порции, и дали ще следва задушаване на запържения стек, и върху котлон в тиган без капак ли ще се готви пустият му стек, или може би ще се пъхне във фурната, ама на каква точно температура... )))
Смилете се над мен.))) 
                 | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...