Козунак с бадеми
Лора и Стоян
![]() |
400 г брашно 50 мл течна сметана 1 пакетче ванилия 1 ч. л. бакпулвер 1 щипка сол 100 г кисели краставички 100 г череши от компот 100 г праскови от компот 4 с. л. захар 2 яйца 50 г краве масло |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...