Плодова салата в пъпеш

Източник: Бон Апети
Дата: 10.09.2009
Плодова салата в пъпеш
 
Необходими продукти:
1 пъпеш
2–3 с. л. пудра захар
4–5 с. л. медени круши
1–2 капки есенция от бадеми
1–2 капки есенция от ром
1 ч. л. настъргана кора от лимон
1/2 кофичка кисело мляко
1 ябълка
1 чепка грозде
100 г малини
1 круша
1 праскова нектарина
1 портокал
1–2 с. л. бяло вино



Начин на приготвяне:
1
Предвидените за дресинга продукти се разбиват с телена бъркалка в подходяща купа.
2
Обелените и нарязани плодове (без пъпеша) се поставят в купа, разбъркват се и заедно с дресинга се охлаждат в хладилник около 30 минути.
3
Пъпешът се разрязва наполовина (или в друга подходяща форма) и от него се отстранява семето и малка част от плода.
4
Дресингът се размесва с плодовете непосредствено преди да се пресипе в издълбания пъпеш.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


176 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: