Лесна шоколадова торта
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2018 Изключително лесна и вкусна торта. Добавих към крема и един банан, а тъй като тавата ми беше по-голяма, трябваше да добавя повече сметана и бишкоти. Кремът обаче стана доста течен и се наложи да ползвам желатин за него. Ефектът с желатиновите плодове не ми се получи особено, другия път бих слагала украсата банан преди да поднеса, за да не покафевява.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...