Тиквено брауни
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Страхотни са.Правя ги постоянно, особено когато постя по Коледа.Обожавам да ми мирише на канела.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Могат, само ги намажете с мазнина преди това.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Могат ли да се запекат, а не да се пържат?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...