Пухкави курабийки
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.05.2023 Много вкусна идея - малко между мекички и картофено кюфте, но не съвсем! Вкусът е чудесен, но изпълнението не е много лесно - поне за мен. Разпаднаха се, дигна се много пушилка, ама много, освен това някои не се сготвиха добре - загоряха, а вътре беше сурово. Може би малко уточнения към рецептата биха били добре дошли - колко тънки трябва да бъдат, на каква температура да ги готвим, колко време. Част от моите ги допекох на фурна. Благодаря за вкусната идея, в това отношение са невероятни :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2015 Паратха!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...