Бадемови бисквити с канела
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2014 Тези полумесеци ги правя,но вместо какаова глазура ги правя с орехи.Поръсвам тавата от долу с орехи и върху тях изсипвам тестото и така ги пека.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2014 аз го правя с 2 яйца
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2014 Хубав и сладък!!!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...