Пилешки дробчета с бекон и шамфъстъци
Нашите кулинари
        
        








| 2. | Изпрати лично съобщение | 09.02.2017 Забравих да кажа, че бульона го направих с черупките от скаридите пак става | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 09.02.2017 Мнооого вкусно. Аз хвърлих и няколко тигрови скариди да правят компания на сьомгата.  И смятям да запазя бульона за рибна супа в следващите дни. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...