Мъфини със сирена и шунка
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2015 Станаха страхотни :) Благодаря за идеята. Следжащия път ще добавя маслини и малко повече подправки да видя какво ще се получи
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2015 Много сполучливи мъфини!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2013 Направих ги с царевично брашно, кисело мляко, 2 яйца и сиренел С една дума - блажни, а не постни. Бухнаха мн.добре и вкуса беше супер! Аз обичам да експериментирам и да научавам нови неща, затова ви гледам с удоволствие :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2015 Супер, много благодаря!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2015 Теодора, ако сложиш 2 яйца трябва да намалиш количеството на млякото със 100 мл и ако ти се струва, че е рядко можеш да добавиш малко брашно, до постигане на желаната консистенция. Имай предвид, че всичко в голяма степен зависи и от размера на яйцата.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...