Сливенски милинки
Лора и Стоян
500 г макарони 400 г замразен грах 100 г орехи 100 мл зехтин 2 скилидки чесън сокът от 1 лимон 2 филии бял хляб (смлени на трохи) сол и черен пипер на вкус зехтин за поливане |
14. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2018 Отвратително!!! Не сме опитвали по-гадно ястие. Мирише на котежка тоалетна, вероятно и на на вкус е такава.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2015 Много сполучливо постно ястие!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2014 Като песто
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2014 Получи се вкусна гозба!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2014 Вкусни са и без да се запичат във фурната.
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...