Кокоски
Нашите кулинари






| 15. |
Изпрати
лично съобщение |
22.04.2018 Да, Елена, може да използваш захарен сироп, вместо глюкоза. Няма проблем да сложиш плодове в крема, но трябва да се внимава, защото пускат доста вода.
|
| 14. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2018 Здравейте! Може ли да заменя глюкозата със захарен сироп, и да използвам плодове в крема?
|
| 13. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 11.09.2016 Направих тази торта за рождения ден на сина ми. Много хубава се получи, само че фонданът по едно време започна да се разтича.
|
| 12. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2016 Божана, не е необходимо, блатовете да се сиропират. Ние само ги намазахме обилно с крема.
|
| 11. |
Изпрати
лично съобщение |
18.06.2016 Здравейте . Да попитам сиропират ли се блатовете или само се намазват
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...