Празнична двуетажна торта
Лора и Стоян
250 мл охладен жасминов чай (1 ч. л. зелен чай с жасмин) 200 г мед 150 мл олио 100 г захар 350 г брашно 1 бакпулвер 150 г печени орехи 1 есенция ванилия 2 с. л. пудра захар олио за намазване брашно за поръсване |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2015 За първи път правя кекс и мисля, че най-ключовото в тая рецепта е че става лесно :) Особено в робота - докато той бърка аз си чистя мазалото от пода и стените хаха :) Майтапа на страна - стана добре и понеже го направих със пълнозърнесто брашно е съвсем здравословен :) А става и за вегани :)
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2014 Използвах обикновен билков чай!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2014 Страхотен кейк! Поръсих го с течен шоколад и стана страхотен!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2014 Бързо, лесно, вкусно! Препоръчвам горещо!
|
Ham Bar е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...