Кокоски
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
22.04.2018 Да, Елена, може да използваш захарен сироп, вместо глюкоза. Няма проблем да сложиш плодове в крема, но трябва да се внимава, защото пускат доста вода.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2018 Здравейте! Може ли да заменя глюкозата със захарен сироп, и да използвам плодове в крема?
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 11.09.2016 Направих тази торта за рождения ден на сина ми. Много хубава се получи, само че фонданът по едно време започна да се разтича.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2016 Божана, не е необходимо, блатовете да се сиропират. Ние само ги намазахме обилно с крема.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
18.06.2016 Здравейте . Да попитам сиропират ли се блатовете или само се намазват
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...