Шоколадов мус с портокали
Лора и Стоян
200 мл кокосово мляко 100 г замразени боровинки 1 червена ябълка (170 г) 130 г пълнозърнесто брашно 1 ч. л. бакпулвер 2 с. л. олио + за намазване на съда 1 ванилия 1 щипка сол 1 с. л. захар пудра захар за поръсване мед (или кленов сироп) за поливане |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.05.2014 Доста е трудно да ги обърнеш,но са вкусни!
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...