Предястие „Пиленца“

Дата: 29.12.2016
Източник: Виолета
ТИТЛА: Експериментатор
Предястие „Пиленца“
 
Необходими продукти:
4 яйца
25 г краве масло
1 морков
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата се сваряват, обелват се и се нарязват на половинки, така, че да се имитира счупена черупка.
2
Жълтъците се претриват с маслото и се посоляват на вкус.
3
От сместа се оформят топчета в два размера – едните за тялото, а другите за главичките на пиленцата.
4
Топчетата се прикрепват едно към друго с помощта на клечка за зъби, а от моркова се изрязват тънки лентички за човки и гребенчета. Черният пипер се поставя за очички.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


168 ДУШИ ОНЛАЙН
Мариела Видинова се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Пилешки гърди в бекон
Величка Неделчева се регистрира в сайта.
Cvetomira Yanakieva коментира рецептата Пиле „Дижонез“
Анна коментира рецептата Крем супа от гъби
Анна коментира рецептата Кейк „Зебра”
Nesi Musret се регистрира в сайта.
brooklyn05 се регистрира в сайта.
Георги се регистрира в сайта.
Иванова се регистрира в сайта.
Teodora Markova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта