Паста „Маргарита\"
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 02.06.2020 Нямах спанак и я направих със салата - пак се получи много свежо! Благодаря за рецептата!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2014 това ще е салатата за вечеря днес. благодаря
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2014 Много вкусна салата! Аз сложих и моркови, и репички, и малко червен лук освен пресния, джоджен нямах, но пък добавих магданоз.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2014 Много интересен и различен вкус!Чудесна рецепта!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2014 Страхотна ,пролетна и освежаваща салата.Аз замених репичките с моркови и се получи страхотно. Подходяща както за гарнитура, така и за основно при забързаният работен ден :)
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...