Бисквити „Коледна елха“
Лора и Стоян
350 г брашно 250 г ръжено брашно 200 г захар 150 г конфитюр от кайсии 125 г краве масло 2 яйца 3 с. л. мед 1 ч. л. сода бикарбонат 1 ч. л. канела 4 шушулки кардамон 1 ванилия | за глазурата: 70 г пудра захар 2 с. л. прясно мляко |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2016 Ухаят прекрасно!
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 Станаха много вкусни, много ни харесаха!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 Бяха просто невероятно вкусни
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.12.2016 Много добре се получиха на вкус,само на външен вид малко се разминават :)
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...