„Пудинг“ с мляно месо

Източник: Stella Emil Tserkovska
ТИТЛА: Чирак
Дата: 03.05.2016
„Пудинг“ с мляно месо
 
Необходими продукти:
250 г кайма
1/3 пакетче краве масло
2 яйца
1 1/4 ч. ч. прясно мляко
2 филии бял хляб (или сухар)
сол


Начин на приготвяне:
1
Накиснатият в млякото и изстискан хляб се прибавя към каймата и се размесва добре.
2
Добавят се жълтъците, солта и накрая - разбитите на сняг белтъци.
3
Сместа се омесва леко и се изсипва в обилно намазана с масло тавичка.
4
Отгоре се подреждат парченца масло и се налива малко гореща вода. Тавата се покрива с алуминиево фолио и пудингът се пече до готовност в слабо загрята (до умерено загрята) фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

06.02.2017
Колко време се пече?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


162 ДУШИ ОНЛАЙН
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: