Класически крем „Брюле“ с мариновани ананас и ягоди
Лора и Стоян
![]() |
1 л прясно мляко 400 г хляб 150 г шипков мармалад 150 г стафиди 150 г захар 30 г ром 5 яйца кората на 1 лимон 2 пакетчета ванилия |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...